Раціональне харчування – це фізіологічно повноцінне харчування, різноманітне і збалансоване за всіма компонентами. Воно забезпечує зростання, нормальний розвиток та життєдіяльність дитини.
- харчування здійснюється згідно з двотижневим меню; щодня на кожний наступний день відповідно до наявності продуктів харчування та з урахуванням примірного двотижневого меню, картотеки страв складаємо меню-розклад для дітей відповідно до затверджених норм харчування;
Меню різноманітне : включає м’ясні, рибні , молочні , овочеві страви , фрукти , соки. Наприкінці кожного місяця проводиться аналіз виконання натуральних норм харчування.
Для покращення матеріально-технічної бази харчоблоку до початку 2020- 2021 навчального року у закладі було проведено ремонт їдальні. У харчоблоці закладу виконано ряд робіт щодо його приведення у відповідність до вимог системи управління безпечністю харчових продуктів. Додатково облаштовано мийку, придбано і встановлено нові стелажі, забезпечено необхідним устаткуванням та обладнанням (холодильники, електром’ясорубки )В необхідній кількості – кухонний та столовий посуд,
Для забезпечення дітей якісною питною водою встановлено фільтр для води.
|